PILOTSTORE KINDERBOEKENWINKEL PARDOES MECHELEN (B)

Pardoes is een eigenwijze en eigentijdse kinder- en jeugdboekhandel met 5 vestigingen in Belgie. Een omvangrijk en origineel assortiment, hoge kwaliteit en deskundig advies zijn de troeven van Pardoes. Met een nieuwe huisstijl is het de hoogste tijd geworden om ook de Pardoes-shops aan te passen. De Pilotstore in Mechelen (B) zal eind 2011 haar deuren openen volgens dit nieuwe concept. In de toekomst zullen alle Pardoes-shops eenzelfde uitstraling krijgen en de Pilotstore volgen. Kinderlijk, speels, helder en overzichtelijk zijn de uitgangspunten in dit ontwerp. Een boekenwinkel voor kinderen met zelfs een glijbaan in de winkel!

ontwerp, vormgeving, visualisaties: Bart van de Warenburg, realisatie: Klinkers Retail & Interior

Pardoes_1

Pardoes_2

Pardoes_3

Pardoes_5

Pardoes_6

Pardoes_7Reacties zijn gesloten.