Sietske & Bart

Sietske Verstegen (Nijmegen 1977) en Bart van de Warenburg (Heerlen 1971), beiden afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven vormen samen bensvormgevers; een ontwerpduo dat zich de laatste jaren heeft ontwikkeld in meerdere disciplines binnen het vakgebied van ontwerp, vormgeving en styling.

Wij doen dit voornamelijk op ruimtelijk gebied; interieur advies-ontwerp-vormgeving, zowel voor de particuliere alsook de zakelijke markt.  Daarnaast verzorgen wij interieur-kleuradviezen, kleurworkshops en hebben we veel ervaring in 3D visualisaties.

Sietske is sinds 2006 werkzaam als interieur- en kleurstyliste voor Histor en aangesloten bij  ‘Crisp'; dé beroepsvereniging voor stylisten. In het verleden was zij o.a. werkzaam bij Edelkoort Studio’s in Parijs, als kleurdocente bij Syntra-opleidingen in Belgie en als visual merchandiser binnen de Bijenkorf.  Bart is sinds 1999 werkzaam geweest als ontwerper binnen enkele ontwerpstudio’s en heeft zich verder gespecialiseerd in interieurontwerp, exhibit design en visualisaties. bensvormgevers bundelt deze krachten!

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@bensvormgevers.nl

                                                                                                                             bartsietskegrey_rounded