HISTOR KLEURADVIES TIJDENS DIVERSE ADVIESDAGEN

Kleur is een eenvoudig middel om een compleet ander interieur of andere sfeer in huis te creëren. Ben je van plan om te verhuizen, je huidige huis te verbouwen of bijvoorbeeld een kamer een nieuwe look te geven, maar vind je het moeilijk om een kleurkeuze te maken? Dan bieden de Histor- Kleur en Verf -Adviesdagen bij GAMMA en de KARWEI de oplossing.

Neem tijdens het bezoek een plattegrond en/of foto mee van de ruimte die je een andere kleur en/of sfeer zou willen geven. Ik kijk vervolgens met een frisse blik naar jouw interieur en woonwensen, zodat je naar huis gaat met een passend kleuradvies en nieuwe wooninspiratie. Bovendien ontvang je op deze dag vaak korting op Histor lak en muurverf voor het perfecte eindresultaat!

 gamma kleuradvies3_sietskeReacties zijn gesloten.